Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Pixbos poängkung flyttar till Schweiz

17 mars 2023 12:10
SSL

Det är nu klart att Martin Östholm lämnar Pixbo Wallenstam efter denna säsong. 34-åringen avslutar sin tid i klubben efter det pågående SM-slutspelet i Svenska Superligan Herr.


Nedan följer delar av det officiella pressmeddelandet från Pixbo Wallenstam IBK.

Martin Östholm lämnar Pixbo Wallenstam efter säsongen för proffslivet i Schweiziska Chur Unihockey, men kommer dessförinnan göra allt för att vinna SM-guldet med Pixbo Wallenstam.

Martin har varit en av klubbens mest framgångsrika spelare och har producerat otroliga 744 poäng under sin tid i klubben. Han har varit en viktig del av klubbens laguppställning och har bidragit till flera stora segrar genom åren.

Pixbo Wallenstam tackar Martin för hans bidrag till klubben under åren och önskar honom all lycka i hans nya äventyr. Vi är stolta över att ha haft Martin som en del av Pixbo Wallenstam-familjen och vi kommer att sakna honom på planen. Martin är en erkänd innebandylegendar som har utmärkt sig på planen med sin skicklighet, passion och sitt engagemang. Hans övergång till Chur Unihockey i Schweiz kommer att ge honom möjligheten att fortsätta utvecklas som spelare och utmana sig själv på en ny nivå.

Vi önskar Martin all lycka och framgång i sin nya klubb och vi är övertygade om att hans skicklighet och talang kommer att fortsätta att imponera på supportrar och innebandyentusiaster runt om i världen.”

Östholm kommenterar flytten nedan.

”Tack Pixbo Wallenstam för alla fantastiska år och minnen. Ni har gjort mig till den spelare jag är idag och jag kommer alltid att bära med mig era värderingar och erfarenheter. Tack för allt ni har gjort för mig och för att ha gett mig chansen att spela den sport jag älskar på högsta nivå.”

Pixbo Wallenstam äntrade slutspelet den 16 mars. Laget besegrade FBC Kalmarsund med 4-0 på bortaplan och tog därmed hem segern i det första kvartsfinalmötet.