Fredag
24 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 3 matcher
Söndag
26 Nov 3 matcher
Fredag
01 Dec 2 matcher
Lördag
02 Dec 3 matcher
Söndag
03 Dec 2 matcher
Söndag
10 Dec 7 matcher
Lördag
16 Dec 7 matcher
Söndag
17 Dec 7 matcher

SM-finalens fantastiska rekordchans - biljetter släpps 29 september

25 september 2023 16:54
SM-FINAL

Nyheten om SM-finaler på Friends Arena har fått stor spridning. Världsrekord i publik ska slås när de två största matcherna i Svenska Superligan ska avgöras. Och för dig som vill vara på plats är det viktigt att vara redo - den 29 september klockan 10.00 släpps biljetterna.


Fredrik Johansson, vd Svenska Superligan, kommenterar biljettsläppet:

Det här är en stor chans för alla som älskar innebandy att vara med och skapa historia när de två mest prestigefulla matcherna i svenska innebandy ska avgöras. Vi på Svenska Superligan ser fram emot chansen att sätta nytt publikrekord för vår sport på Friends Arena.

Och så här skriver Svenska Innebandyförbundet på sin hemsida:

För att så många som möjligt ska kunna vara med under rekordfinalen kommer det att finnas biljetter för alla plånböcker.

– Vi vet att det är ett tufft ekonomiskt läge just nu där många har det knapert. Därför är det extra viktigt för oss att släppa biljetter i samtliga prisklasser. Alla ska ha en möjlighet att vara med och skriva historia på Friends, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet.

Det tidigare publikrekordet för SM-finalen ligger på 18 166 personer och kommer från säsongen 2015/16 när finalerna spelades på Tele2 Arena.

Länkar till biljettförsäljningen publiceras på Svensk Innebandys hemsida den 29:e september.