20 Apr 1 match
27 Apr 2 matcher

Storvreta knäckte Växjö i het match

29 oktober 2017 18:40

Det var mycket känslor i luften när Storvreta och Växjö gjorde upp under söndagen. Lagen bjöd på kamp och offensiv show när Storvreta tog hem segern med 10-6.

Storvreta - Växjö 10-6 (4-0, 1-1, 5-5)

Mål Storvreta: Albin Sjögren, Valdemar Ahlroth 3, Robin Nilsberth, Henrik Stenberg 4, Nicklas Paulsson,

Mål Växjö: André Andersson 3, Filip Kjellsson 2, Kasper Hydén.

Två topplag ställdes mot varandra när Storvreta tog emot Växjö. Men det var endast Storvreta som bjöd upp till dans under de första 20 minuterna där man visade upp en fin innebandy och en offensiv effektivitet. Det gjorde att man gick ifrån till en klar 4-0 ledning.

Den andra perioden var spelmässigt jämnare och båda lagen bjöd då också på varsit mål, även om det mer var den fysiska kampen på planen som präglade matchbilden där både Viktor Klintsten i Storvreta och Johan Roos i Växjö drog på sig matchstraff.

I den tredje perioden var det seden öppna spjäll bakåt åt båda håll. Lagen susade om varandra och nätet rasslade bakom målvakterna var och varannan minut i den tredje perioden som bjöd på hela tio mål. Lagen turades om att hålla i taktpinnen och båda lagen bjöd på fem mål var. Något som gjorde att det aldrig blev riktigt spännande då hemmalaget hade ett allt för stort försprång i matchen. 10-6 stannade siffrorna vid där hemmalaget bland annat bjöd på en fyramålsskytt i Henrik Stenberg och tre mål från Valdemar Ahlroth.