20 Apr 1 match
27 Apr 2 matcher

Stark seger och viktiga poäng för Team Thorengruppen

29 oktober 2017 18:35

Team Thorengruppen tog tre tunga och oerhört viktiga poäng när man under söndagen hemmabesegrade Linköping med 6-4. Thoengruppen var rejält laddat och lät aldrig Linköping komma riktigt nära målmässigt.

Team Thorengruppen - Linköping 6-4 (1-1, 3-1, 3-2)

Mål Thorengruppen: Peter Reinholdt 2, Adam Berglund 2, Jonas Landström, Stefan Lindberg-Dellsand.

Mål Linköping: Joel Dagman, Gustav Fritzell, Oskar Seth, Felix Lanver.

Thorengruppen som fått en tuff start på säsongen fick också en tuff start på matchen hemma mot Linköping när Joel Dagman smällde in 0-1 för gästerna. Det målet tände dock hemmalaget som snabbt kom in i matchen igen och kvitterade innan den första perioden var över.

I den andra perioden visade sedan hemmalaget prov på stor effektivitet då man gick ifrån 1-1 till 4-1 inom loppet av sju minuter. Detta trots att man bara sköt sex skott på mål i mittenakten.

Gustav Fritzells sena reducering i den andra perioden tände ett visst hopp hos gästerna, som dock Adam Berglund snabbt släckte i inlendingen av den tredje perioden med sitt 5-2 mål. När sedan Stefan Lindberg-Dellsand ökade på till 6-2 kort därefter var matchen över och Oskar Seths och Felix Lanvers mål till 6-3 och 6-4 blev inget mer än ett tillsnyggande av siffrorna.