Lördag
07 Apr 3 matcher
Söndag
08 Apr 2 matcher
Måndag
09 Apr 1 match
Tisdag
10 Apr 2 matcher
Onsdag
11 Apr 2 matcher
Torsdag
12 Apr 1 match
Fredag
13 Apr 1 match
Lördag
14 Apr 1 match
Söndag
15 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 2 matcher
Onsdag
19 Sep 5 matcher
Torsdag
20 Sep 2 matcher
Lördag
22 Sep 3 matcher
Söndag
23 Sep 9 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Pixbo
PIX

Mullsjö ska resa sig i rond två

16 mars 2018 15:00
SSL-slutspelet

Pixbo tog tag i taktpinnen i det första kvartsfinalmötet mot Mullsjö genom att vinna med 3-1. Nu har Mullsjö chansen att kvittera när Pixbo kommer till Nyhemshallen. Räkna med ett ordentligt drag - både på planen och läktaren.


Mullsjö - Pixbo Wallenstam

Söndag 17:00 Nyhemshallen

Ställningen i matchserien: 1-0 i matcher till Pixbo

Det har blivit dags för rond två i kvartsfinalen mellan Mullsjö och Pixbo, Pixbo som vann det första mötet med 3-1. Hemmalaget tog kommandot genom att göra 2-0 i den första perioden och efter en mållös mittenakt kom sedan 3-0 direkt i tredje perioden. Johan Nygårdh reducerade men Mullsjö kom aldrig närmare än så. Torsdagens mål var Nygårdhs sjätte raka match med poäng, forwarden har nu svarat för sju poäng i form av fyra mål och tre assist.

Martin Östholms poängsvit på elva raka matcher bröts under torsdagen. Däremot är Jens Milesson fortsatt het och efter att ha svarat för ett av målen senast har backen nu noterats för poäng i åtta raka matcher. Tolv poäng fördelat på nio mål och tre assist.

Nu ska Mullsjö ta revansch när Pixbo kommer på besök i Nyhemshallen. Kan hemmalaget se till att utjämna denna kvartsfinalserie med hemmapubliken i ryggen, eller ska gästerna ta andra raka?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Pixbo via SSL Play.