När Mullsjö gästade Dalen i slutet av oktober kunde gästerna åka hem med två poäng efter att ha vänt ett 3-1-underläge. Nu är det dags för möte nummer två och det är ett revanschsuget Dalen som åker till Mullsjö och Nyhemshallen i jakt på tre nya poäng.

Mullsjö - Dalen

Tisdag 19.00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: F, V, V, V, F

Fem senaste Dalen: V, F, F, F, F

Mullsjö stod emot bra mot Falun under lördagen men fick se sig besegrade med uddamålet efter 60 spelade minuter. Mullsjö blev tillbakatryckta i den första perioden och hade svårt att få skott på mål, men spelade upp sig i mittenakten. Hemmalaget har två förluster på de fem senaste matcherna, båda har kommit på bortaplan. Hemma är Mullsjö starka och kommer med fyra raka vinster bakom sig, en segersvit de nu vill förlänga när Dalen kommer på besök.

Gästerna tog en viktig seger mot Linköping under söndagen och befinner sig nu på den sista slutspelsplatsen. Men det är fortsatt ruskigt jämnt runt strecket där Dalen bara har en respektive tre poäng ner till jagande Sirius och Jönköping. Segern mot östgötarna senast innebar att umeålaget bröt en förlustsvit på fyra raka matcher.

Den senaste bataljen mellan lagen var en jämn sådan. Dalen hade efter den första perioden tagit ledningen med 3-1 men Mullsjö stod för en riktig krigarinsats och efter 60 minuter var det likaläge, 5-5. Efter en mållös förlängning kunde till slut Daniel Gidske se till att Mullsjö fick åka hem med två poäng. Noterbart är att Dalens Ketil Kronberg svarade för ett hattrick i det senaste mötet men det räckte alltså inte hela vägen, räkna med ett revanschsuget Dalen ikväll.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Dalen via SSL Play.