Lördag
07 Apr 3 matcher
Söndag
08 Apr 2 matcher
Måndag
09 Apr 1 match
Tisdag
10 Apr 2 matcher
Onsdag
11 Apr 2 matcher
Torsdag
12 Apr 1 match
Fredag
13 Apr 1 match
Lördag
14 Apr 1 match
Söndag
15 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 2 matcher
Onsdag
19 Sep 5 matcher
Torsdag
20 Sep 2 matcher
Lördag
22 Sep 3 matcher
Söndag
23 Sep 9 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Dalen
DAL

Mullsjö segrare i mittenmötet

13 februari 2018 21:10
SSL Herr

Mullsjö studsade tillbaka efter förlusten senast och plockade tre blytunga poäng hemma i Nyhemshallen. I det stekheta mittenmötet med slutspelsjagande Dalen var det en solid tredjeperiod som till slut gav västgötarna vinsten med 9-5.


Mullsjö - Dalen 9-5 (2-2, 3-2, 4-1)

Mål Mullsjö: Rikard Eriksson 2, Kim Ganevik 2, Isaac Rosén, Henrik Olofsson, David Gillek, Viktor Wibring, Sebastian Palmqvist

Mål Dalen: Andreas Carlbom 3, Viktor Nystedt 2

Det var som väntat en jämn kamp mellan mittenlagen Mullsjö och Dalen på tisdagskvällen. Hemmalaget kom till spel med en bortaförlust i ryggen medan Dalen hade studsat tillbaka efter en längre förlustrad och i en riktig publikfest segrat hemma i Umeå under söndagen.

Under första halvan av matchen var det gästerna som ständigt som satte sig i förarsätet samtidigt som Mullsjö gång efter annan kunde utjämna. Vid ställningen 3-3 skulle dock hemmalaget för första gången i matchen ta ledningen när Rikard Eriksson smällde in sitt andra mål för kvällen 13 minuter in i den andra akten. Trots en kvittering via Andreas Carlbom var det Mullsjö som hade ledningen efter två spelade perioder efter att Henrik Olofsson noterats för 5-4.

Den tredje perioden var den som stack ut i Nyhemshallen. Mullsjö skulle nämligen dra ifrån när man inom loppet av 30 sekunder gjorde två mål och utökade till 7-4 - en ledning som västerbottningarna, trots en reducering, inte orkade att komma ikapp. Matchen slutade med 9-5 i hemmalagets favör vilket innebar att man hoppade upp på femteplatsen i SSL-tabellen.