Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Tränaruppdrag väntar Gillek: "Känns utmanande och inspirerande"

12 juni 2018 17:15
SSL Herr Silly

Fruktad av motståndare och domare som en hetsporre under stora delar av sin karriär. Nu sadlar David Gillek om till en plats på bänken - som Mullsjös nya assisterande tränare.


– Det kändes helt rätt att tacka ja till detta när jag fick frågan av sportgruppen. Att få vara kvar på högsta nivå inom innebandyn, fast i en ny roll, känns utmanade och inspirerande. Det är något jag haft som mål efter avslutad spelarkarriär, kommenterar David Gillek själv via ett pressmeddelande.

Det var för bara någon månad sedan som den rutinerade exforwarden deklarerade att spelarkarriären var till ända. Livet på andra sidan proffslivet blev dock kort för Gillek, som nu är tillbaka i den absoluta hetluften. Den här gången som assisterande tränare i det Mullsjö där han blivit en stor klubbikon. Avtalet är skrivet på en säsong till att börja med, men västgötarna hintar redan nu om en fortsättning.

– Jag är oerhört tacksam över att vi lyckats engagera David i föreningen även efter spelarkarriären. Han har god kunskap, ett stort MAIS-hjärta och en vinnarmentalitet. Men framför allt kommer Gillek bidra med ny energi från ledarhåll, menar Mullsjös sportchef Jesper Axell och Gillek fyller i;

– Jag hoppas kunna bidra med mycket energi och tror all min erfarenhet som spelare kommer att vara till stor fördel i mitt uppdrag som assisterande tränare.