Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Täby
TÄBY

Fokus på slutspel - Dalen ska stoppa Varli

9 mars 2018 11:30
Matchguide

Med fem poäng sänkte hon Warberg och bröt Täbys långa förlustrad. Nu ställs Ranja Varli mot Dalen - ett motstånd som slåss med näbbar och klor för att säkra kvartsfinalspel.


Dalen - Täby

Fredag 18:30 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: F, V, V, F, F

Fem senaste Täby: V, F, F, F, V

Tio plusmål - det är allt som håller Dalen kvar på rätt sida om kvartsfinalstrecket. Med tre omgångar kvar att spela fightas Umeålaget få att nå topp åtta. Dalens 27 poäng innebär just en åttondeplats i den täta striden, där fem lag är inblandade i kampen på två slutspelsbiljetter.

Helgen som gick slutade däremot utan poäng för Dalen. Bortamötet med andraplacerade Pixbo rann laget ur händerna och slutade i en 1-5-förlust, ett resultat som kom efter två raka Dalenvinster. Ett lag som samtidigt fick fira på söndagen var Täby, som sköljde över Warberg rejält.

Stockholmarna lyckades där studsa tillbaka på vinnarspåret efter en mycket tung period. Innan den överlägsna 11-3-vinsten hade Täby förlorat sex av sina sju sista matcher, en djup svacka som fått laget att sjunka i tabellen. Nu blev det alltså ett trendbrott senast och en spelare som lös extra i överkörningen var Ranja Varli. Fyra mål och en assist blev det av 27-åringen, som ökade sin poängskörd för säsongen från tio till 15.