Lördag
12 Jan 7 matcher
Söndag
13 Jan 5 matcher
Måndag
14 Jan 1 match
Tisdag
15 Jan 1 match
Onsdag
16 Jan 5 matcher
Lördag
19 Jan 5 matcher
Söndag
20 Jan 8 matcher
Tisdag
22 Jan 2 matcher

Missa inget från säsongen - SSL släpper kalenderfiler

10 augusti 2018 11:30
SSL

Går du också och laddar för ligapremiären? Se till att följa allt som händer under säsongen med hjälp av SSL:s nylanserade kalenderfiler. Ladda ner, eller prenumerera, på samtliga matcher i SSL Dam och SSL Herr.


Den digitala världen erbjuder en rad olika typer av sätt att hålla koll på vad som sker i vår värld. Kalenderprogram och -tjänster gör det möjligt att följa det som intresserad just dig. Från och med nu gäller det även publiken i SSL.

Med säsongen 2018/2019 bara en dryg månad bort i tiden har SSL tagit fram spelschemat i ett så kallat iCalender-format, med filändelsen .isc. Formatet ska kunna importeras i de flesta kalenderrelaterade program och tjänster. För att få tillgång till SSL:s kalenderfiler öppnar du helt enkelt ditt program, söker där reda på alternativ för import eller prenumeration och fyller avslutningsvis i någon av de länkar som följer nederst i denna artikel.

Välj mellan att importera eller prenumerera

Du som innebandysupporter har två valmöjligheter kring hur du vill använda kalenderfilen. Antingen importerar du kalenderhändelserna, annars väljer du att prenumerera på dem.

Skillnaden är att prenumeranterna kommer att få eventuella ändringar i spelschemat visade direkt i sin kalender. För dig som däremot väljer att importera kalenderfilen innebär det att du manuellt behöver uppdatera de matchflyttar som sker i just din kalender.

I kalenderfilerna till SSL 2018/2019 tar samtliga matcher i såväl SSL Dam som SSL Herr plats. Kalenderfilen finns därför i två upplagor, en för SSL Dam och en för SSL Herr.

Kalenderfiler för SSL

Samtliga matcher i SSL Dam 2018/2019

Samtliga matcher i SSL Herr 2018/2019