Onsdag
04 Dec 5 matcher
Torsdag
05 Dec 1 match
Lördag
07 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 5 matcher
Onsdag
11 Dec 4 matcher
Torsdag
12 Dec 2 matcher
Tisdag
17 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 3 matcher
Torsdag
19 Dec 2 matcher
Lördag
21 Dec 9 matcher

Skyltbäck gör comeback

30 juli 2018 09:20
SSL Dam Silly

Hon spelade 18 matcher för Dalen i SSL säsongen 2015/2016. Säsongen därpå valde Amanda Skyltbäck att ta ett uppehåll från innebandyn. Men saknaden till sporten blev för stor och Skyltbäck är nu tillbaka i Dalen och SSL.


Forwarden Amanda Skyltbäck startade innebandykarriären i Holmsund City men gick sedan vidare till IKSU:s organsisation. Under säsongen 2015/2016 gick flyttlasset vidare till Dalen, där spelade 23-åringen 18 matcher och svarade för elva poäng i form av sju mål och fyra assist. Därefter bestämde sig forwarden för att ta ett uppehåll från innebandyn. Nu är suget efter innebandy tillbaka och Skyltbäck ser fram emot att spela SSL-innebandy igen.

– Jag har känt att jag har saknat innebandyn väldigt mycket och suget efter att börja spela igen har bara blivit större så det ska bli superkul. Jag är laddad på att komma in i gänget och ser väldigt mycket fram emot säsongen, säger Amanda Skyltbäck till klubbens hemsida.

23-åringen har skrivit ett 2-årskontrakt med Dalen och att forwarden varit borta från innebandyn under två säsonger är inget som oroar tränare Henrik Vilhelmsson.

– Hon visade på fystesterna som hon körde förra veckan att den fysiska formen är god. Hon är en spelartyp som kommer passa in bra i vårt spel och i vårt lag. Hon är en bollskicklig spelare som kommer att bli mycket användbar för oss.