Tisdag
09 Okt 1 match
Fredag
12 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 5 matcher
Söndag
14 Okt 7 matcher
Lördag
20 Okt 4 matcher
Söndag
21 Okt 2 matcher
Tisdag
23 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 2 matcher
Fredag
26 Okt 6 matcher

JIK:s första nyförvärv - Öhrström klar

13 juni 2018 15:55
SSL Dam Silly

Väntan har varit lång, men nu har även Jönköping agerat på transfermarknaden. Ny in i damtruppen blir den 21-åriga backen Lisa Öhrström.


– Vi har nu fått se Lisa ett flertal träningspass och är övertygade om att hon kommer att klara sig bra i SSL. Vi tror att hennes inställning och driv kommer lyfta henne till nya nivåer, och ser med spänning fram mot att följa hennes fortsatta utveckling, kommenterar sportgruppens Magnus Ander för JIK:s hemsida.

Den talangfulla backen kommer närmast från spel i Fristads GOIF, där Öhrström under våren kvalade mot Allsvenskan. Nu tar 21-åringen hissen rakt upp till SSL och spel med Jönköping.

Förra säsongens nykomling i ligan hängde kvar med god marginal, framförallt via en stark höst. Under försommarens transferperiod har aktiviteten däremot varit låg, men nu agerar alltså JIK. Med Lisa Öhrström får smålänningarna in en högerskytt på backsidan.

– Jag har verkligen uppskattat de träningar som jag deltagit på. Det är ett himla peppande och det vimlar av vinnarskallar, vilket passar mig perfekt. Mitt mål nu är att anpassa mitt spel till det högre tempot och verkligen försöka ta en plats i laget, säger Lisa Öhrström själv.