Storvreta
STO

Albin Sjögren sköt fem mål i Storvreta-segern

12 april 2021 20:45

Albin Sjögren sköt hela fem (!) mål när Storvreta tog en storseger på bortaplan mot Mullsjö. Semifinalserien är därmed utjämnad till 2-2 i matcher.

Se highlights från alla matcher på SSL Play!

Mullsjö AIS - Storvreta IBK 4-12 (0-4, 2-4, 2-4)

Mål Mullsjö: Jan Zaugg 2, Oskar Malmgren, Kasper Hedlund

Mål Storvreta: Albin Sjögren 5, Liam Åström, Alexander Janols, Robin Nilsberth, Fredrik Lindholm, Hampus Ahren, Filip Eriksson, Henrik Stenberg

Rubrikerna

– Storvreta slog tillbaka Mullsjö i den fjärde semifinalen och därmed är det kvitterat till 2-2 i matcher.

– Storvreta satte tonen direkt. Laget gjorde 1-0 efter drygt tre minuter, hade 4-0 efter knappt fjorton minuter och hade spelat till sig en 8-1-ledning efter knappt två perioder. Mullsjö fick in en reducering i slutet av andra perioden och en reducering i början av tredje perioden, men hemmalaget kom inte närmare än så utan Storvreta svarade med nya mål och vann till slut med komfortabla 12-4.

– Albin Sjögren sa inför matchen att han var en av spelarna som skulle kliva fram för Storvreta. Resultatet? Fem mål!

– Bakom Albin Sjögren så gjorde tre Storvreta-spelare tre poäng: Hampus Ahren, Robin Nilsberth och Liam Åström.

– Jan Zaugg matade in tre poäng för Mullsjö och han har därmed gjort sex poäng i de två senaste matcherna.