Onsdag
25 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 8 matcher
Söndag
29 Jan 4 matcher
Onsdag
01 Feb 1 match
Lördag
11 Feb 11 matcher
Söndag
12 Feb 4 matcher
Onsdag
15 Feb 6 matcher
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Endre
END

Klar seger för Pixbo i första semifinalen

8 april 2021 20:20
SSL Dam

Pixbo visade klass i den första semifinalen mot Endre och vann med hela 7-2. Cajsa Elm var stor frontfigur med totalt fyra poäng.


Se highlights från alla matcher på SSL Play!

Pixbo Wallenstam IBK - Endre IF 7-2 (1-0, 3-2, 3-0)

Mål Pixbo: Cajsa Elm 2, Denisa Ratajova 2, Eliska Krupnova, Caroline Adelöw, Emma Stenberg

Mål Endre: Elin Roos, Wilma Johansson

Rubrikerna

– Pixbo vann den första semifinalen mot Endre och leder därmed matchserien med 1-0. Semifinalerna spelas i bäst av fem matcher.

– Endre gjorde 1-1 i den andra perioden men sedan började Pixbo ösa på. Bara elva sekunder efter det målet så gjorde Pixbo 2-1, och därefter kom också både 3-1 och 4-1. Endre fick in en reducering i slutet av den andra perioden men kom inte närmare än så och i den tredje perioden kunde Pixbo dra ifrån och vinna med 7-2 till slut.

– Cajsa Elm var poängbäst i Pixbo med två mål och två assist. Formstarka Elm gjorde poäng för sjuttonde (!) matchen i rad.

– Även Amanda Berggren har en mäktig poängsvit. Hon svarade för en assist och har nu gjort poäng i tretton raka matcher.

– För två dagar sedan så förlängde Caroline Adelöw sitt kontrakt med Pixbo. I första matchen efter att namnteckningen torkat så levererade hon ett mål och en assist.

– Pixbo har nu vunnit tio raka matcher. De tre senaste matcherna har vunnits med sammanlagda målskillnaden 19-4, vilket så klart är imponerande siffror.

– Match två spelas på Gotland på lördag.