Lördag
15 Feb 6 matcher
Söndag
16 Feb 6 matcher
Måndag
17 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 4 matcher
Söndag
23 Feb 7 matcher
Måndag
24 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Kalmarsund
KAL

Omar Aldeeb matchvinnare för Falun

11 februari 2020 21:30
SSL Herr

Falun tappade en tremålsledning mot Kalmarsund men fick sista ordet till slut efter ett övertidsavgörande av Omar Aldeeb.


Falun - Kalmarsund 5-4 OT (2-2, 2-1, 0-2, 1-0)

Mål Falun: Omar Aldeeb 2, Alexander Galante Carlström, Rasmus Enström, Casper Backby

Mål Kalmarsund: Albin Hedstål, Kim Nilsson, Marcus Johansson, Simon Nilsson

Rubrikerna

– Det blev en underhållande match mellan ettan Falun och fyran Kalmarsund. Falun gick upp en 4-1-ledning i den andra perioden, men Kalmarsund bet tillbaka. Kim Nilsson reducerade på straff innan den andra perioden var över, och i början av den tredje akten kom både 3-4 och 4-4. Likaläget stod sig hela tredje perioden ut. Falun fick till slut sista ordet efter ett övertidsavgörande.

– Omar Aldeeb fick både inleda och avsluta målskyttet i matchen. Falun-forwarden gjorde 1-0 efter 52 sekunder, och avgjorde sedan fram till 5-4 efter 40 sekunder av övertiden.

– Skyttekungen Alexander Galante Carlström gjorde mål igen för Falun. Han har gjort mål i a-l-l-a hemmamatcher den här säsongen, totalt 34 mål på 13 hemmamatcher.

– Falun tog tredje raka segern och har poäng i fjorton raka matcher. Laget toppar tabellen med fjorton poängs marginal, men då har de jagande lagen spelat en match mindre.

– Formstarka Kalmarsund tog poäng för tionde matchen i följd. Noterbart är också att smålänningarna har tre övertidsförluster på de fyra senaste kamperna (mot Höllviken, Visby och Falun). Laget är kvar som fyra i tabellen.