Fredag
22 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 9 matcher
Söndag
24 Okt 4 matcher
Idag 1 match
Tisdag
26 Okt 1 match
Onsdag
27 Okt 1 match
Torsdag
28 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 7 matcher
Söndag
31 Okt 7 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Endre
END

Stark tredjeperiod bäddade för Endreseger

28 mars 2019 21:15
SM-slutspel Dam

Det var bjöds på innebandyunderhållning i Tibblehallen under torsdagen mellan Täby och Endre. Gotlänningarna kunde, efter en stark tredje period, åka hem som segrare. Gästerna vann med 7-4 där Linnéa Wallgren svarade för tre av målen - och såg till att Endre nu leder med 1-0 i matcher.


Resultatet:

Täby - Endre 6-7 (2-2, 2-0, 2-5)

Mål Täby: Julia Croneld 2, Rebecka Jansson, Anna Peterzén, Sara Attermo, Lisa Carlsson

Mål Endre: Linnéa Wallgren 3, Terese Ahlqvist, Milla Nordlund, Elin Roos, Sara Steen

Rubrikerna:

– Rebecka Jansson hade gjort ett mål i Täbytröjan tidigare. Ikväll gav hon hemmalaget ledningen efter bara 14 sekunder. Anna Peterzén utökade ledningen men gästerna arbetade sig tillbaka in i matcher och hade både recuderat och kvitterat innan första akten var slut.

– Jennifer Stålhult såg till att Täby gjorde två mål i mittperioden genom att passa fram till både Sara Attermo och Julia Croneld. Endre gjorde sedan två snabba mål i inledningen av den tredje perioden men Täby kämpade sig tillbaka, när Cronled kvitterade till 6-6 med en och en halv minut kvar av matchen såg det ut som matchen skulle behöva avgöras i förlängning. Men tjugo sekunder senare klev Sara Steen fram för gästerna.

– Linnéa Wallgren svarade för tre av Endres sju mål, även Täbys lagkapten Jennifer Stålhult svarade för tre poäng men i form av assist.

– På lördag klockan 14:00 möts de båda lagen igen i ICA Maxi Arena.