Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Växjö
VÄX

Hedlund skaffade matchboll till Mullsjö

30 mars 2019 17:45
SM-slutspel Herr

Efter första perioden hade Växjö tagit ledningen mot Mullsjö. Men efter 60 spelade minuter stod det klart att det blev en ny hemmaseger i matchserien mellan de båda lagen. Lagkapten Kasper Hedlund svarade för fyra poäng när Mullsjö vann med 8-6.


Resultatet:

Mullsjö - Växjö 8-6 (2-3, 3-2, 3-1)

Mål Mullsjö: Kasper Hedlund 2, Sebastian Palmqvist 2, Anton Vestlund, Johan Nygårdh, Rikard Eriksson, Gustav Svensson

Mål Växjö: Manuel Engel 2, Manuel Maurer 2, Ludwig Persson, Johan Roos

Rubrikerna:

– När matchen inte ens var 30 sekunder gammal hade Mullsjö tagit ledningen och Växjö hade kvitterat. Gästerna kunde sedan gå segrande ur den första perioden. Det var fortsatt jämnt i mittenakten där Kasper Hedlund såg till att hemmalaget tog sig tillbaka in i matchen med två mål.

– Den sista perioden slutade 3-1 till hemmalaget, där Gustav Svensson svarade för Mullsjös sista mål i matchen vilket var hans första slutspelspoäng för i år.

– På de fyra tidigare matcherna hade Kasper Hedlund svarat för en poäng - idag svarade han för fyra i form av två mål och två assist.

– Fyra poäng svarade även Manuel Maurer för idag, lika många poäng som han gjort sammanlagt på de fyra tidigare matcherna.

– Ny hemmaseger innebär att det är 3-2 i matcher till Mullsjö som har chansen att knipa en semifinalplats på tisdag - men Växjö är starka på hemmaplan och vill hålla matchserien vid liv.