Lördag
23 Okt 9 matcher
Söndag
24 Okt 4 matcher
Måndag
25 Okt 1 match
Idag 1 match
Onsdag
27 Okt 1 match
Torsdag
28 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 7 matcher
Söndag
31 Okt 7 matcher
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Pixbo
PIX

Adelöw fixade tre poäng till Pixbo

15 februari 2019 21:50
SSL Dam

I en målsnål tillställning under fredagen var det till slut Pixbo som kunde dra det längsta strået mot Warberg. Hemmalaget åkte därmed på sin fjärde raka förlust samtidigt som Pixbo nu har fyra raka segrar efter att ha besegrat Warberg med 2-3.


Resultatet:

Warberg - Pixbo Wallenstam 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)

Mål Warberg: Sandra Hawerman, Therese Arneson

Mål Pixbo: Caroline Adelöw 2, Eliska Krupnova

Rubrikerna:

– Tabelltrean Pixbo fick kämpa för poängen mot bottenlaget Warberg under fredagen. Trots att gästerna dominerade skottstatistiken var det bara 1-0 på tavlan efter den första perioden. Efter en jämnare andraperiod, både skottmässigt och målmässigt hade rävarna fortsatt ledningen inför den sista akten.

– Med drygt två och en halv minut kvar av den tredje perioden kvitterade Therese Arneson för hemmalaget och matchen såg ut att gå till förlängning. Men med bara 12 sekunder kvar av matchen klev Caroline Adelöw fram för gästerna och fixade tre poäng genom att göra sitt andra mål för kvällen.

– Adelöw hade inför den här matchen svarat för elva poäng - fem av dessa poäng var mål. Nu har backen svarat för 13 poäng.

– Kvällens poängskörd ger inga nya tabellplaceringar, Pixbo är fortsatt trea nu med 48 inspelade poäng och är fortsatt fem poäng före Täby och Endre. Warberg är nästa sist med elva poäng - lika många som tabelljumbon Örnsköldsvik men med bättre målskillnad.