Onsdag
20 Sep 1 match
Fredag
22 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 6 matcher
Söndag
24 Sep 5 matcher
Måndag
25 Sep 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Sep 8 matcher
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 10 matcher
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Dalen
DAL

Toppmöte väntar i Linköpings Sporthall

31 oktober 2018 12:00
Matchguide

Det väntar ett riktigt häftigt toppmöte i Linköping under onsdagen där hemmalaget tar emot serieledande Dalen. Frågan är om Linköping kan bli första laget som får Dalen att lämna innebandyplanen poänglösa?


Matchen:

Linköping - Dalen

Onsdag 19:00 Linköping Sporthall

Formen:

Linköping: V, F, F, V, V

Dalen: V, F, V, V, V

Rubrikerna:

– Efter två raka förluster bröt Linköping sin dystra trend senast när man besegrade Lindås på bortaplan. Frågan är om man kan fortsätta på den inslagna vägen och också betvinga Dalen?

– Serieledande Dalen har verkligen imponerat. Strafförlusten mot Pixbo skakade man snabbt av sig när man senast åter var på vinnarspåret efter seger med 6-5 i en härlig drabbning mot Växjö. Fortsätter poängen rulla in för Dalen? Dalen som inte lämnat en SSL-match poänglöst någon gång denna säsong.

– Det som imponerat mest för Dalen är deras defensiv. Laget har bara släppt in 27 mål på sina sju spelade matcher. Klart minst av alla lag.

  • Detta blir det 15:e mötet i historien mellan dessa båda lag, och historiskt sett är det Linköping som gått segrande flest gånger. Nio av de 14 tidigare mötena har slutat med Linköpingsseger.