Söndag
02 Okt 10 matcher
Måndag
03 Okt 1 match
Tisdag
04 Okt 4 matcher
Onsdag
05 Okt 6 matcher
Idag 1 match
Fredag
07 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 7 matcher
Söndag
09 Okt 6 matcher
Hemma
Kalmarsund
KAL
Borta
Helsingborg
FCH

Pånyttfött Helsingborg gästar Kalmarsund

12 oktober 2018 15:00
Matchguide

FC Helsingborg kunde för första gången den här säsongen njuta av segern sötma i senaste matchen mot Linköping. På lördagseftermiddagen tas laget emot av nykomlingen Kalmarsund - som i sin tur har plockat segrar i tre av de fem inledande fighterna.


Matchen:

Kalmarsund – Helsingborg

Lördag 16:00 Kalmar Sporthall

Formen:

Kalmarsund: V, V, F, V, F

Helsingborg: V, F, F, F, F

Rubrikerna:

– Kalmarsund kommer hem till Kalmar Sporthall efter två raka bortamatcher. I fighterna i Linköping och Jönköping blev det full pott. Laget har därmed vunnit tre av de fem inledande matcherna i SSL.

– För Helsingborgs del kunde laget äntligen avnjuta en seger senast. Efter fyra raka förluster i inledningen besegrades Linköping på hemmaplan med 6-5 efter straffar. Hjälte i avgörandet blev Jonathan Nilsson som även noterades för en assist i matchen - sin första för säsongen.

Kim Nilsson har föga överraskande fortsatt med sin poängproduktion. Kalmarsundstjärnan har stått för 13 poäng så här långt - uppdelat på åtta mål och fem assist.

– Helsingborgs Andreas Lindholm har gjort flest assist i ligan. Av de 15 poäng forwarden har gjort, är 12 av dessa assist.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Kalmarsund-Helsingborg via SSL Play.