Söndag
08 Mar 10 matcher
Måndag
09 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 7 matcher
Idag 4 matcher
Söndag
27 Sep 3 matcher
Lördag
03 Okt 9 matcher
Söndag
04 Okt 5 matcher
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Falun
FAL

Kan Falun stoppa Simon Jirebeck?

28 september 2018 15:00
Matchguide

Simon Jirebeck har belägrat sig i på en andraplats poängligan i inledningen av SSL-säsongen. När Falun gästar Örebro är det med siktet inställt på att stoppa den formstarke forwarden samt - precis som hemmalaget - åter studsa tillbaka till vinnarspåret.


Matchen:

Örebro - Falun

Söndag 16:30 Idrottshuset Örebro

Örebro: F, V, F

Falun: F, V

Rubrikerna:

– Örebro följde upp uddamålssegern mot Sirius med en förlust borta mot Storvreta. De regerande mästarna, som plockade sina första poäng för säsongen, vann med 9-5.

– Falun inledde säsongen genom att besegra Sirius med 9-3. Mot Dalen, som än så länge varit ligans stora utropstecken, kammade dalalaget noll när man föll med 6-5 i en tight kamp.

– Simon Jirebeck har rivstartat årets upplaga av SSL. Örebros lagkapten placerar sig på en andraplats i den totala poängligan, med åtta poäng på fyra matcher. Mot Storvreta senast låg forwarden bakom tre av bortalagets fem mål.

– Storstjärnan Alexander Galante Carlström har knappast svikit i inledningen av säsongen. På de två spelade matcherna har 29-åringen noterats för sju poäng - fyra mål och tre assist.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Örebro-Falun via SSL Play.