Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher
Hemma
Telge
TSIBK
Borta
Warberg
WIC

Bottenmöte väntar i Västergård Arena

12 januari 2018 15:00
Matchguide

Telge och Warberg går det tungt för och de har bara vunnit två respektive tre matcher denna säsong. Nu är det viktiga poäng i bottenstriden som står på spel när ett Telge som inte vunnit på hemmaplan än, tar emot ett Warberg med sju raka förluster.


Telge - Warberg

Lördag 14.00 Västergård Arena

Fem senaste Telge: F, F, F, V, F

Fem senaste Warberg: F, F, F, F, F

Telge har det fortsatt tufft denna säsong och har endast två segrar på kontot och man är fortfarande poänglösa på hemmaplan. Nu ställs man mot Warberg och Telge har gjort fler mål än gästerna men har släppt in flest mål i hela SSL, nämligen 101 stycken. Trots att hemmalaget endast har sex poäng så har man fortfarande chansen att ta sig över det nedre strecket. Det är bara fyra poäng upp till tolfte platsen och Warberg.

Gästerna har även dem det tufft i årets upplaga av SSL och har nu sju raka förluster med sig till Västergård Arena. Warberg har vunnit tre matcher denna säsong, två av dem på bortaplan - något som kanske kan ge gästerna lite självförtroende inför möte nummer två mot Telge.

Det första mötet denna säsong är nämligen en av Telges trepoängare denna säsong. Den 24 september förra året vann Telge med 6-4 borta mot Warberg. Det var en jämn drabbning och lagen följdes länge åt innan Telge kunde dra ifrån i slutminuterna.