Tisdag
09 Okt 1 match
Fredag
12 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 5 matcher
Söndag
14 Okt 7 matcher
Lördag
20 Okt 4 matcher
Söndag
21 Okt 2 matcher
Tisdag
23 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 2 matcher
Fredag
26 Okt 6 matcher

Målvaktsgiganten blir Falun fortsatt trogen

4 maj 2018 13:55
SSL Herr Silly

I över ett decennium har Johan Rehn vaktat Faluns mål och lett laget till stora framgångar. Spelaren fortsätter även att slå vakt bakåt, nu på ett nyskrivet avtal med klubben.


– För min del var inte valet så svårt när både jag och klubben var tydliga med att vi ville hitta en lösning. Jag spelar i ett av världens bästa lag och får chansen att spela de stora matcherna. Nu är avtalet signerat och vi kan fokusera på att förbereda oss för att ta tillbaka guldet till Dalarna igen, slår Johan Rehn fast i ett pressmeddelande.

Den ständigt landslagsaktuelle målvakten, född 1989, har gjort tio raka säsonger i Falundressen. På fredagen meddelade klubben att man enats om ett nytt kontrakt som sträcker sig över "de kommande åren". Under sin tid i Falun har Johan Rehn vunnit fyra SM-guld och samlat på sig lika många Champions Cuptitlar. Målvakten är känd för sin stora fysik, dessutom har han en bred rutin.

– Johan blir bara bättre och bättre för varje år som går och han har under många år varit en dominerande målvakt inom världsinnebandyn. Han är de stora finalernas man och har ett enastående facit de sista fem-sex åren, kommenterar Henrik Olsson ur Faluns sportgrupp och fortsätter;

– Han är en av lagets ledande spelare och vi är väldigt glada att han är motiverad för att vinna fler titlar med både klubben och landslaget.