Lördag
07 Apr 3 matcher
Söndag
08 Apr 2 matcher
Måndag
09 Apr 1 match
Tisdag
10 Apr 2 matcher
Onsdag
11 Apr 2 matcher
Torsdag
12 Apr 1 match
Fredag
13 Apr 1 match
Lördag
14 Apr 1 match
Söndag
15 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 2 matcher
Onsdag
19 Sep 5 matcher
Torsdag
20 Sep 2 matcher
Lördag
22 Sep 3 matcher
Söndag
23 Sep 9 matcher

Målvaktsgiganten blir Falun fortsatt trogen

4 maj 2018 13:55
SSL Herr Silly

I över ett decennium har Johan Rehn vaktat Faluns mål och lett laget till stora framgångar. Spelaren fortsätter även att slå vakt bakåt, nu på ett nyskrivet avtal med klubben.


– För min del var inte valet så svårt när både jag och klubben var tydliga med att vi ville hitta en lösning. Jag spelar i ett av världens bästa lag och får chansen att spela de stora matcherna. Nu är avtalet signerat och vi kan fokusera på att förbereda oss för att ta tillbaka guldet till Dalarna igen, slår Johan Rehn fast i ett pressmeddelande.

Den ständigt landslagsaktuelle målvakten, född 1989, har gjort tio raka säsonger i Falundressen. På fredagen meddelade klubben att man enats om ett nytt kontrakt som sträcker sig över "de kommande åren". Under sin tid i Falun har Johan Rehn vunnit fyra SM-guld och samlat på sig lika många Champions Cuptitlar. Målvakten är känd för sin stora fysik, dessutom har han en bred rutin.

– Johan blir bara bättre och bättre för varje år som går och han har under många år varit en dominerande målvakt inom världsinnebandyn. Han är de stora finalernas man och har ett enastående facit de sista fem-sex åren, kommenterar Henrik Olsson ur Faluns sportgrupp och fortsätter;

– Han är en av lagets ledande spelare och vi är väldigt glada att han är motiverad för att vinna fler titlar med både klubben och landslaget.