Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Mora
MORA

Returläge - Sirius går för kvittering hemma

25 mars 2018 10:00
SSL-slutspelet

Anna Wijk spelade fram till det mesta när KAIS Mora i torsdags kopplade greppet om kvartsfinalserien. Nu ställer Sirius upp som hemmalag i IFU Arena, redo att sätta stopp för Moraoffensiven.


Sirius - KAIS Mora

Söndag 17:00 IFU Arena

Ställningen i matchserien: 1-0 i matcher till KAIS Mora

Siffrorna landade vid 7-3 när KAIS Mora och Sirius öppnade sin matchserie i torsdags. Seriesegrande Mora tog hem rond ett i relativt säker stil, sedan Anna Wijk assisterade till tre av de sju målen. Dalalaget ryckte åt sig ett övertag i period ett och dödade definitivt matchen med två tidiga mål i slutperioden.

Sirius kunde ändå snygga till siffrorna något och Charlotte Bravos fina målform höll i sig. Bravo slog till för fjärde matchen i följd, en svit som ger Uppsalalaget hopp. För nu väntar alltså rond två i kvartsfinalserien. Duellen vänder till Uppsala och IFU Arena, där Sirius vunnit tre av sina fem senaste matcher.

Pressen vilar den här dagen till stora delar på de blåsvarta. Seger vore vikitgt för Sirius, annars riskerar laget att halka efter rejält i jakten på semifinal. KAIS Mora leder med 1-0 och med en match tre som kommer att gå i Unihoc Arena kan laget skaffa sig riktigt slagläge.