Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Falun
FAL
Borta
Dalen
DAL

Favorittippat Falun tar sig an Dalen

15 mars 2018 11:30
SSL-slutspelet

Det skiljde 29 poäng i tabellen mellan Falun och Dalen. Nu ska dessa två ställas mot varandra när det är kvartsfinaldags, och frågan är om Falun kan ta tillvara på favoritskapet och visa var skåpet ska stå direkt?


Falun - Dalen

Torsdag 18:30 Jalas Arena

Fem senaste Falun: V, V, F, F, V

Fem senaste Dalen: F, V, F, V, V

Äntligen är det dags för kvartsfinaler i SSL. Jalas Arena i Falun är första spelplatsen där hemmalaget Falun tar emot Dalen från Umeå. Falun har stått för en stark säsong, slutade två i tabellen och går in till slutspelet som ett favorittippat lag.

Falun kommer också till spel med bra självförtroende efter att ha avslutat serien med två raka segrar, och i sista omgången besegrades Linköping på ett imponerande sätt med 7-3.

Nu återstår det att se om man kan fortsätta på den inslagna vägen när allt börjar om på noll igen i slutspelet.

Dalen har en tuff nöt att knäcka. Under säsongens gång så tog Falun 29 poäng mer än vad Dalen gjorde och det visar också vilken svår motståndare Dalen nu står inför.

Dalen måste få stopp på Faluns sprudlande offensiv för att ha chansen i matchserien och måste också få till sitt egna anfallsspel för att lyckas. Dalen gjorde minst mål av alla lag under seriespelet, och mot Falun måste man ta tillvara på chanserna man skapar.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Dalen via SSL Play.