Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Malmö
MAL
Borta
IKSU
IKSU

Malmö ska försvara slutspelsplatsen - ställs mot formstarkt IKSU

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Segertåget IKSU åker under söndagen till Malmö och Baltiska hallen för att bygga på sin segersvit på åtta matcher. Samtidigt som Malmö kommer göra allt för helgens tre poäng då man vill behålla den sista slutspelsplatsen.


Malmö - IKSU

Söndag 13.00 Baltiska Hallen

Fem senaste Malmö: F, V, F, V, V

Fem senaste IKSU: V, V, V, V, V

Det är ett jagat Malmö som just nu har den sista slutspelsplatsen. Men Dalen jagar bara en poäng bakom, dessutom är det bara tre poäng ner till Karlstad. För att skåningarna ska behålla åttondeplatsen krävs en vinst under söndagen då Dalen och Karlstad möts även dem i helgen. Malmös form på hemmaplan har gått i segerns tecken och skåningarna kommer med tre raka hemmasegrar i ryggen. Backen Linda Nilsson har gått poänglös fram tills för två matcher sedan, nu har Nilsson svarat för poäng i två raka matcher.

IKSU fortsätter att rada upp segrar och kommer med åtta raka segrar till söndagens drabbning. Umeålaget är det lag i SSL med bäst målskillnad och som gjort flest mål, 156 mål framåt och näst minst insläppta mål - 75. Det är bara serieledande Mora som släppt in färre mål. Emilie Wibrons fina poängskörd med 33 poäng på 13 raka matcher bröts senast mot Endre. Däremot klev Alice Granstedt fram och gjorde hattrick samtidigt som Iza Rydfjäll och Julia Nordin skrev in sig i poängprotokollet efter att ha gått poänglösa i sex respektive fyra matcher.

Det var ett riktigt målkalas vi bjöds på senast de båda lagen drabbades samman, då i IKSU:s hemmaborg. Umeålaget vann till slut med 12-7, men det var jämnt fram till mitten av matchen. Det väntas alltså tufft motstånd när Malmö ska försvara slutseplsplatsen.