Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Örebro
ORE

Toppen mot botten – båda lagen rejält revanschsugna

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Tabelltrean Pixbo möter tolvan Örebro. Båda lagen har en tyngre period bakom sig och kämpar för att ta sig tillbaka upp på vinnarspåret för att klättra i varsin ände av tabellen.


Pixbo-Örebro

Lördag 16:00 i Wallenstamhallen

Fem senaste Pixbo: F, F, V, V, V.

Fem senaste Örebro: F, F, F, V, V.

Tabelltrean Pixbo har det något kämpigt just nu, förlust senast efter förlängning mot Dalen och dessförinnan tolv insläppta mål i matchen mot Storvreta. Försvarsspelet måste upp ett par snäpp om Pixbo ska utmana i den absoluta tabelltoppen. Faktum är att laget inte har tagit en trepoängare sedan man besegrade Linköping för fyra matcher sedan och det har gjort att både Växjö och Linköping verkligen har närmat sig i kampen om tredjeplatsen. Men vi vet sedan tidigare vad Pixbo kan och det är garanterat ett väldigt motiverat lag som möter Örebro under lördagen.

Ett Örebro som slåss med främst AIK om att undvika att hamna under tabellens nedersta streck. Just nu är tolfteplacerade Örebro två poäng före AIK på trettondeplats. Laget har tre raka förluster och med bara två segrar på de nio senaste har närkingarna satt sig i en sits där jakten på poäng börjar bli mer och mer desperat. Men vad passar bättre än att bryta förlusttrenden mot ett topplag med ett något stukat självförtroende?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-Örebro via SSL Play.