Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Jönköping
JIK

Formstarkt Jönköping vill trycka dit Höllviken - igen

24 januari 2018 11:30
Matchguide

Höllviken har inför kvällens möte bara tre poäng upp till Jönköping på tiondeplatsen i tabellen. Men smålänningarna som vunnit de två tidigare mötena och tagit fem poäng av sex möjliga vill nu se till att utöka det utrymmet.


Höllviken - Jönköping

Onsdag 19.00 Halörhallen

Fem senaste Höllviken: F, F, F, V, V

Fem senaste Jönköping: V, V, V, F, F

Efter att ha fått både Mullsjö och Pixbo på fall har Höllviken nu åkt på tre raka förluster. En trend som skåningarna vill se till att bryta. Höllviken ligger nämligen elva i tabellen och jagar just Jönköping som har tre poäng mer. Noterbart är att i mötet mot Växjö gjorde både Fredrik Sjöstedt och Pontus Sjöberg sina första mål för säsongen. Ett styrkebesked efter att poängmaskinen Christoffer Andersson fått kliva av de senaste matcherna utan poäng, Andersson som gjort poäng i samtliga matcher förutom de två senaste.

Smålänningarna kommer med gott självförtroende med tre raka segrar, de två senaste efter övertid mot Helsingborg och Pixbo. Det är nykomlingens längsta segersvit denna säsong och man hoppas nu bygga på den och ta fjärde raka och på så sätt öka avståndet ned till Höllviken. Jönköping har dessutom bara fyra poäng upp till Dalen som har den sista slutspelsplatsen.

Det som talar för gästerna ikväll är att i de två tidigare mötena mot Höllviken har man tagit fem poäng av sex möjliga. I det första mötet vann Jönköping, i Halörhallen, med 5-2. På hemmaplan den 27 december fick man det något tuffare men kunde till slut vinna med 3-2 efter förlängning. Anton Hedin såg till att Jönköping knep extrapoängen då, och svarade för två mål i det mötet. Noterbart är att Hedin gått poänglös sedan dess och hoppas nu bryta sin poänglösa svit på fem raka matcher genom att få hål på Höllviken igen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-Jönköping via SSL Play.