Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Höllviken
HIBF

Viktig streckmatch när det är dags för Skånederby

10 januari 2018 11:30
Matchguide

Det vankas Skånederby i Helsingborg på onsdagskvällen. Formstarka och slutspelsjagande Höllviken kommer på besök och Helsingborg vill stärka sin position som slutspelslag.


Helsingborg-Höllviken

Onsdag 18:30 i Helsingborg Arena A

Fem senaste Helsingborg: F, F, V, F, V.

Fem senaste Höllviken: V, V, F, F, F.

Helsingborg har två tunga förluster bakom sig och kommer till mötet med Höllviken med ett något stukat självförtroende. 1-9 mot Linköping och 4-10 mot Pixbo talar sitt tydliga språk, men sjundeplacerade Helsingborg ligger fortfarande på slutspelsplats och i matcherna dessförinnan plockade man en del segrar. Värt att nämna är också att Jonathan Nilsson, trots 4-10-förlust, stod för ett hattrick i senaste matchen för sitt Helsingborg.

Ett lag som definitivt vill snuva Helsingborg på den där slutspelsplatsen är just onsdagens motståndare Höllviken, som har fått upp farten rejält på sistone med två vad man får kalla skrällsegrar. 11-8 mot Mullsjö och 10-5 mot Pixbo är minst sagt starka papper. Samma Pixbo som Helsingborg släppte in 10 mål mot gjorde alltså Höllviken 10 mål på. På de här två matcherna har lagets målkung Pontus Karlson Martell gjort sju mål.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Helsingborg-Höllviken via SSL Play.