Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
AIK
AIK
Borta
Dalen
DAL

Kan AIK blanda sig in i slutspelskampen?

5 januari 2018 15:00
Matchguide

Det är viktiga poäng på spel i Solnahallen under söndagen när AIK får långväga gäster i Dalen från Umeå. AIK vill uppåt i tabellen och för att komma närmare en slutspelsplats, krävs det seger.


AIK - Dalen

Söndag 17:00 Solnahallen

Fem senaste AIK: F, F, F, V, V

Fem senaste Dalen: F, F, V, F, F

Det är två lag med sviktande formkurvor som drabbar samman på Solnahallens golv under söndagen. Hemmalaget AIK kommer till spel med tre raka förluster i bagaget och avståndet upp mot en slutspelsplats växer sig allt större. Dessutom skuggar Örebro i hasorna på AIK och Solnaklubben slåss också för att undvika att hamna på en plats under nedflyttningsstrecket.

Nu väntar en viktig match för tabelläget när Dalen kommer på besök. Dalen gar inte heller någon form att skryta om med fyra förluster på sina fem senaste matcher. Dalen har dock just nu den sista slutspelsplatsen, och vid en seger mot AIK kan man befästa den lite mer stabilt.

Men inför matchen skiljer det endast sex poäng, så en seger för AIK skulle spetsa till streckdramatiken än mer. Så det går inte att undvika att påstå något annat än att detta är en tvättäkta sexpoängsmatch.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ AIK-Dalen via SSL Play.