Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Pixbo
PIX

Wilhelmsson ett hot för segermaskinen Pixbo

5 januari 2018 15:00
Matchguide

Vinsterna radas upp av Pixbo Wallenstam och "Rävarna" hakar på i toppstriden. Nu väntar ett slutspelsjagande Höllviken, lett av en sylvass poängmaskin.


Höllviken - Pixbo Wallenstam

Söndag 16:00 Halörhallen

Fem senaste Höllviken: V, F, F, F, V

Fem senaste Pixbo: V, V, V, V, V

Pixbo Wallenstam fortsätter att tysta kritikerna och radar upp starka resultat. Tidigare i veckan spelade "Rävarna" hem tre nya poäng, sedan Helsingborg krossats med 10-4. I den tvåsiffriga vinsten var Martin Östholm den klart mest lysande Pixbostjärnan, med inte mindre än fyra gjorda mål.

En annan spelare som trivdes med det nya året var Johannes Wilhelmsson. När Höllviken exploderade och slog tillbaka Mullsjö på hemmabanan svarade 25-åringen för ett hattrick, precis som kedjekamraten Pontus Karlson Martell. Wilhelmsson kryddade det med att även göra tre assist och landade totalt på sex poäng.

Den bedriften lyfte Höllviken klart närmare slutspelsstrecket, som inför helgens omgång bara är två poäng bort. Formen hos skåningarna är trots vinsten senast tveksam och nu väntar hela SSL:s kanske hetaste lag. För med fem raka segrar är det Pixbo som på söndagen gästar Halörhallen i ett försök att stoppa de brandgula och fanbäraren Wilhelmsson.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-Pixbo via SSL Play.