Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Växjö
VÄX

Tuff drabbning väntar i Nyhemshallen

22 december 2017 15:00
Matchguide

Mullsjö är ett av lagen som gjort flest mål framåt i SSL så här långt. På tisdag kommer Växjö på besök och smålänningarna är det lag som släppt in näst minst mål i hela SSL. Med andra ord - förbered er för en tuff kamp i Nyhemshallen.


Mullsjö - Växjö

Tisdag 16.00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: F, F, F, V, F

Fem senaste Växjö: V, V, F, V, V

Mullsjö har efter en fin start gått något knackigt på senaste tiden. På de fem senaste matcherna har man endast en vinst, och den kom efter övertid mot Jönköping i slutet av november. Förlusten senast mot Helsingborg innebar tredje raka förlusten och hemmalaget kommer nu taggade för att ta en efterlängtad trepoängare.

Växjö har desto bättre form och har plockat tolv poäng av femton på de fem senaste matcherna. Dock har smålänningarna haft det svårt på bortaplan och har bara fyra vinster på nio bortamatcher. Men trots det tog gästerna en efterlängtad trepoängare, på bortaplan, senast när de besegrade Höllviken med 8-3. Kan Växjö snygga till bortastatistiken ytterligare på tisdag?

Noterbart är att det bara skiljer fem poäng mellan de båda lagen i tabellen, och det utrymmet vill nu Mullsjö försöka minska.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Växjö via SSL Play.