Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Thorengruppen
TTG

Förväntat nyckelmöte - syd mot nord i Halörhallen

22 november 2017 11:30
Matchguide

Vinsterna lyser med sin frånvaro för både Höllviken och Team Thorengruppen. Duon placerar sig på varsin sida om nedflyttningsstrecket inför det heta mötet på skånsk mark.


Höllviken - Team Thorengruppen

Onsdag 19:00 Halörhallen

Fem senaste Höllviken: F, F, F, F, V

Fem senaste Thorengruppen: F, F, F, V, F

Formen pekar nedåt både i syd och nord för tillfället. Vare sig Höllviken eller Team Thorengruppen har fått med sig några vinster över de tre senaste omgångarna. Den bleka resultatraden placerar duon i SSL:s bottenskikt, men på varsin sida om nedflyttningsstrecket.

På säker mark håller sig Höllviken. Skånelaget har visserligen bara vunnit tre av sina elva spelade matcher, men ett par avgöranden efter 60 minuter har gett ytterligare poäng in på kontot. Nu har de brandgula en tung trend med fyra raka förluster och mötet med Falun sprang iväg till hela 6-11.

Thorengruppen föll desto knappare, 6-7 vs Helsingborg, i sitt helgmöte. Förlusten var den tredje i följd för Umeålaget som är tabelljumbo på sämre målskillnad än trettondeplacerade Sirius. Upp till Höllviken skiljer fyra poäng och kvällens fight i Halörhallen blir mycket viktig.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-Thorengruppen via SSL Play.