Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Jönköping
JIK

Dalen vill få stopp på Rickard Hessmer och Jönköping

22 november 2017 11:30
Matchguide

Dalen och Jönköping har båda lika många inspelade poäng, nämligen femton. Hemmalaget besitter just en högre tabellplacering med bättre målskillnad. Men det är ett formstarkt och hungrigt Jönköping som kommer på besök.


Dalen-Jönköping

18.30 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: F, V, V, F, F

Fem senaste Jönköping: V, V, F, V, V

Dalen har på de fem senaste matcherna vunnit två och förlorat tre matcher. Allra senast förlorade Dalen mot Växjö med 7-2. I inledningen av den sista perioden stod det lika, men därefter tog smålänningarna kommandot.

Kvällens tre poäng är oerhört viktiga för båda lagen som just nu ligger på 15 inspelade poäng. Det är dock Dalen som just nu har den sista slutspelsplatsen med bättre målskillnad.

Smålänningarna har trampat igång ordentligt och har på de fem senaste matcherna endast en förlust. Dessutom har Jönköping varit otroligt målglada och har gjort 40 mål på de fem senaste matcherna, vilket ger ett snitt på åtta mål per match.

Noterbart är att Jönköpings kapten, Rickard Hessmer, svarade för ett hattrick senast mot AIK och har på de två senaste matcherna gjort fem mål och två assist.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Dalen-Jönköping via SSL Play.