Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
AIK
AIK

Viktiga poäng på spel i Halörhallen

15 november 2017 11:30
Matchguide

Det skiljer tre poäng och två platser i tabellen mellan Höllviken och AIK. Nu ska de båda lagen göra upp om tre oerhört viktiga poäng under onsdagskvällens SSL.


Höllviken - AIK

Onsdag 19:45 Halörhallen

Fem senaste Höllviken: F, F, V, F, F

Fem senaste AIK: V, F, F, V, F

Höllviken har inte haft marginalerna med sig på sin sida den sista tiden. Man gick till uppehåll med en snöplig övertidsförlust mot Örebro och när SSL startade upp igen i helgen så inledde Höllviken på samma sätt. Förlust efter övertid i den tuffa bortamatchen mat Dalen.

Den skrala poängskörden har byggt på den något negativa trendne som nu pekar på fyra förluster på de fem senaste matcherna. En trend man säkerligen vill bryta så snabbt som möjligt, och chansen till det kommer under onsdagskvällen när AIK kommer på besök.

Ett AIK som haft en tung höst men som glimtar till i enstaka matcher, och då bjuder man också upp till en läcker innebandy. AIK har nu två segrar på sina fyra senaste matcher och vann senaste matchen mot Helsingborg med 6-5 efter förlängning. Kanske kan den segern vara startskottet på en klättring i tabellen för AIK.

Första anhalten blit bortamatchen mot Höllviken, och vid seger kan AIK vara förbi i tabellen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-AIK via SSL Play.