Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Thorengruppen
TTG

Kan Team Thorengruppen ta första bortavinsten?

10 november 2017 15:00
Matchguide

Team Thorengruppen har endast tagit två vinster hittills i SSL. De kom precis innan uppehållet och frågan är om gästerna kan hålla i den formen och få topplaget Mullsjö på fall?


Mullsjö - Team Thorengruppen

Lördag 16.00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: V, V, V, F, V

Fem senaste Team Thorengruppen: V, F, V, F, F

Mullsjö kom igång ordentligt inför uppehållet och har tagit fyra segrar och en övertidsvinst denna säsong, övertidsvinsten och tre av segrarna har kommit på de fem senaste matcherna. Kan Mullsjö fortsätta på samma spår som innan uppehållet, och på så sätt vinna viktiga poäng i jakten på att hålla sig kvar i toppen av tabellen?

Team Thorengruppen har haft det desto tuffare men avslutade också på topp inför speluppehållet. Gästerna har bara tagit två stycken trepoängare denna säsong, dessa två vinster kom så sent som i de tre senaste matcherna. Senast slog man Linköping med 6-4 hemma Umeå Energi Arena. Innan dess åkte Team Thorengruppen på en svidande förlust mot Växjö efter att ha slagit Örebro med 7-4 i omgången innan. Noterbart är att båda vinsterna inkasserats på hemmaplan. Kan första bortasegern för säsongen komma idag?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Team Thorengruppen via SSL Play.