Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Karlstad vill få hål på Mora

9 februari 2018 11:30
Matchguide

Senast Karlstad och KAIS Mora drabbade samman vann de sistnämnda med övertygande 9-0. Nu söker värmlänningarna revansch mot topplaget från Dalarna - vars sju matcher långa segersvit fick se sitt slut senast.


Karlstad IBF - KAIS Mora

Fredag 19:30 Colorama Arena

Fem senaste Karlstad: F, F, F, F, F

Fem senaste KAIS Mora: F, V, V, V, V

Karlstad kommer till spel efter uppehållet med fem raka förluster i ryggen. Den 7:e oktober var senast varmlänningarna fick jubla över en seger när man slog Malmö på hemmaplan med 5-4 och sedan dess har det sett mörkare ut. Trots det ligger laget fortsatt på säker mark i SSL-tabellen där det i skrivande stund skiljer tre poäng ner till nedflyttningsplatserna. Tillsammans med Tilda Flodell, som varit formstarkast i Karlstad på senare tid, siktar man nu på att rubba topplaget KAIS Mora - ett lag man ännu inte lyckats få hål på denna säsong.

KAIS Moras strid uppe i toppen är fortsatt intakt. Dalalaget är på jakt på att återta förstaplatsen som just nu Pixbo innehar med en poängs marginal inför fredagskvällens drabbningar.

För Moras del bröts en sju matcher lång segertrend senast. Hemma i Unihoc Arena fick man se sig slagna av toppkonkurrenten IKSU som i den andra perioden gick upp till 7-2 - en ledning som Mora aldrig orkade hämta upp när man till slut föll me 8-4. Nu vill Anna Wijk, som fortsatt inte gått poänglös i en enda match denna säsong, och hennes Mora studsa tillbaka per omgående och upprepa den goda insatsen från mötet med Karlstad senast - då man vann med hela 9-0.