Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Ny huvudtränare klar för Örebro

21 juli 2017 09:46
SSL silly herr

Efter några månaders sökande kan Örebro Innebandy presentera sin nya huvudtränare till kommande säsong i Svenska Superligan.


Det är Gabriel Brandberg som kommer att vara huvudansvarig för Örebros herrar. Brandberg har tidigare tränat Tillberga, Västerås IB och varit verksam i både Divsion 1 och Allsvenskan som tränare, men har som spelare representerat Västerås IB i Svenska Superligan.

– Det känns som en spännande utmaning att ta nästa kliv och bli SSL-tränare, och vad det gäller valet av Örebro känns det som att cirkeln är sluten. Jag anser att i regionen Värmland, Närke och Västmanland finns det ett stort innebandyintresse och historiskt sett har denna region tidigare varit väldigt elittät och Närke är den enda av dessa tre som jag inte varit verksam i, kommenterar Brandberg.

  • Första året kommer vara riktigt tufft, det är det alltid för nykomlingar men vi ledare kommer att göra allt för att killarna ska vara då väl förberedda som möjligt.

Erik Eskils från sportgruppen kommenterar värvningen:

  • Ja, detta tog lite tid längre tid än vad vi tänkt oss men denna gång ville vi hitta något riktigt bra för oss och det här känns väldigt spännande. Gabriel har flera års erfarenhet av båset och även den SSL-erfarenhet som vi önskade på ledarsidan. Sen det viktigaste av allt, personkemin mellan oss stämmer till 150 % och det känns oerhört bra.