Söndag
03 Dec 4 matcher
Tisdag
05 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 6 matcher
Tisdag
12 Dec 1 match
Onsdag
13 Dec 1 match
Torsdag
14 Dec 4 matcher
Idag 6 matcher
Söndag
17 Dec 6 matcher
Tisdag
19 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 2 matcher
Onsdag
27 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 2 matcher
Fredag
29 Dec 1 match
Tisdag
02 Jan 1 match

Dubbla namn till IKSU - signar tränare och nyförvärv

11 augusti 2017 14:50
SSL Silly Dam

IKSU står för en aktiv fredag. Klubben har gjort klart med sin ersättare till guldtränaren Andreas Harnesk och värvar samtidigt in en talang.


IKSU har stått utan tränare sedan det att Andreas Harnesk lämnade för Linköping. Idag har guldklubben slutligen fått sin ersättare presenterad, det i form av Johan Lindgren.

Lindgren, "Lingon" även kallad, har en lång tränarkarriär bakom sig med uppdrag i bland annat Dalen. Den tidigare SSL-spelaren är bosatt i Umeå och kliver på sin tränarroll med omedelbar verkan.

– Jag har följt IKSU lite på avstånd och naturligtvis är jag imponerad av fjolårssäsongen, laget innehåller verkligen duktiga innebandyspelare. När "Jocke" Sjöström hörde av sig var det egentligen ingen större tvekan, berättar Lindgren för IKSU:s hemsida.

Klubbchefen: "Han kan tillföra mycket"

Från IKSU:s håll är man nöjda med rekryteringen.

– Vi har sökt en person med ett brett perspektiv på innebandy, samt någon som även hade egen erfarenhet av spel på elitnivå. Två variabler ”Lingon” verkligen uppfyller. Med sju säsonger som tränare för både dam- och herrlag kan han tillföra mycket, kommenterar IKSU:s klubbchef "Jocke" Sjöström för hemsidan.

Det är inte bara på tränarfronten som det hänt saker, utan även i spelartruppen. IKSU har på fredagen meddelat att klubben knyter till sig Ellinor Berling, talangen som förra säsongen stod för 16 mål i Uppsala. Den 20-åriga forwarden ansluter nu till det regerande mästarlaget.

– Vi har länge haft ögonen på Ellinor, trots sin relativ unga ålder är hon är rejält etablerad i SSL och kan spela på många olika positioner. Därmed passar hon bra in i vårt lag, förklarar Sjöström.