Lördag
17 Feb 6 matcher
Söndag
18 Feb 8 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 5 matcher
Söndag
25 Feb 8 matcher
Tisdag
27 Feb 2 matcher

Visar Växjö var skåpet ska stå mot Thorengruppen?

20 oktober 2017 15:00
Matchguide

Topptippade Växjö har förlorat två av sina tre senaste matcher i SSL. Nu vill hemmalaget plocka hem tre nya poäng när Team Thorengruppen kommer på besök. Ett gästande lag med en strulig säsongsinledning, men som trots detta, nu är på gång på allvar.


Växjö - Team Thorengruppen

Lördag 15:00 Fortknox Arena

Fem senaste Växjö: F, V, F, V, V,

Fem senaste Team Thorengruppen: V, V, F, F, V

Växjö är ett av de topptippade lagen i årets SSL, och starten på säsongen har vittnat om att Växjö har något bra på gång. Även om spelet varit lite svajigt de senaste matcherna med två förluster på de tre senaste matcherna.

Dock är man med i den absoluta tabelltoppen och krigar och till lördagens match är det nog många hemmasupportrar som gärna vill se laget ta tre poäng när Umeålaget Team Thorengruppen kommer på besök.

Thorengruppen som haft en strulig säsongsinledning. Förlusterna radade upp sig till en början, men i onsdags fick man ett välbehövligt trendbrott då den första segern för säsongen kom. 7-4 hemma mot nykomlingen Örebro.

Men nu reser man ner till Småland för en av de tuffaste bortamatcherna på säsongen och frågan är om senaste segern har gett Thorengruppen den moral och det självförtroende som behövs för att knäppa topplaget Växjö på näsan?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Växjö-Team Thorengruppen via SSL Play.