Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Adam Kimström lämnar - Adam Hansson förlänger

1 februari 2018 10:59
SSL Herr

Under gårdagen meddelade Team Thorengruppen på sin hemsida att Adam Kimström lämnar klubben för Visby IBK i den södra Allsvenskan. Och kort därefter meddelade man att Adam Hansson skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.


Adam Kimström värvades till Team Thorengruppen inför SSL-äventyret från Tyresö/Trollbäcken. Efter två säsonger står det nu klart att backen lämnar för spel i Visby IBK.

– Jag fick ett väldigt bra mottagande av grabbarna i laget och det är jag väldigt tacksam för. Det underlättade mycket för mig och jag har trivts väldigt bra både i staden och i klubben, säger Kimström till klubbens hemsida och fortsätter;

– Jag är riktigt nöjd över mina två säsonger i TTG även om den sista blev sämre.

Adam Hansson började säsongen i Umeå City BK men är ett väklänt namn i TTG-kretsar då han var med och spelade upp laget i SSL. I samma veva som att Daniel "Dille" Jernberg och Lasse Bergström tog över TTG som tränare följde även Adam Hansson med. Hansson har på de nio matcher han spelat denna säsong svarat för tre mål och fyra assist, ett resultat som nu belönas med ett tvåårskontrakt.

– Det känns fantastiskt bra att skriva på för två nya år. Jag trivs väldigt bra i föreningen och är taggad på satsningen som "Thoren" gör med nya arenabygget i spetsen, säger Adam Hansson till klubbens hemsida.

Team Thorengruppens sportchef Janne Lundquist är belåten med kontraktsförlängningen.

– Hansson är en ung center som vi tror mycket på och vill bygga på. Han är ambitiös och skicklig i sin spelstil. Det känns mycket bra att han blir kvar hos oss i två år till och det är en viktig pusselbit i den satsning vi vill göra, säger Lundquist.