Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher

Skjuter Valdemar Ahlroth Dalen i sank igen?

12 december 2017 11:30
Matchguide

Storvreta behöver en seger för att inte tappa för mycket mark på Falun i tabelltoppen. Då hoppas klubben att Valdemar Ahlroth ska sänka Dalen för andra gången den här säsongen.


Storvreta-Dalen

Tisdag 19.00 IFU Arena A

Fem senaste Storvreta: V, V, V, F, V

Fem senaste Dalen: F, F, V, F, V

Storvreta har vunnit tre raka matcher i SSL-innebandyn och har fortfarande häng på Falun som leder serien. Uppsalaklubben är inför tisdagens möte fem poäng bakom men med en match mindre spelad. En seger är nästan ett måste om laget ska kunna vara med och slåss om seriesegern längre fram.

Dalen åkte på en ordentlig kyss under söndagen när just serieledande Falun nollade Umeålaget och vann med 8-0 på bortaplan. Dalen blev således det första lag i SSL den här säsongen som inte lyckades att hitta nätet i en match. Förlusten var även den andra i rad och tredje på de fyra senaste för klubben som lär komma rejält revanschsuget när nästa topplag står på andra sidan under tisdagen.

Notera att klubbarna möttes tidigare under säsongen, då i Umeå Energi Arena. Den matchen slutade 8-5 till Storvreta efrer stor show från Valdemar Ahlroth som gjorde tre mål och två assist. Forwardsstjärnan har, precis som Storvreta i stort, öst in mål de senaste tre matcherna. Från Ahlroths klubba har det blivit fem mål och fem assist. Blir han avgörande igen?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Dalen via SSL Play.