Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Haglund lämnar AIK för fortsatt spel i SSL

24 maj 2018 09:35
SSL Herr Silly

Kevin Haglund spelade under säsongen 2017/2018 i SSL med AIK men lämnar nu stockholmsklubben för fortsatt spel i SSL, nu med nykomlingen Kalmarsund.


FBC Kalmarsund presenterade under torsdagmorgonen sitt fjärde nyförvärv inför kommande säsong - Kevin Haglund kommer från AIK som fick lämna SSL efter säsongen 2017/2018.

Den 20-årige forwarden spelade 15 matcher för AIK förra säsongen och svarade för tolv poäng i form av tio mål och två assist. Nu står det alltså klart att det blir fortsatt spel i SSL för Haglund - i FBC Kalmarsund.

– Jag har följt lagets resultat under senaste säsongen och såg samtliga kvalmatcher mot Salem på plats. Kalmarsund är ett starkt lag med några riktigt vassa toppar som gör skillnad. Föreningen har en fantastisk publik som jag ser fram emot att gå spela inför säger Kevin Haglund till FBC Kalmarsunds hemsida.

Haglund har tidigare spelat tio säsonger med Telge SIBK och gjorde även två säsonger med Salem som under dessa två säsonger kvalade till SSL. Kevin Haglund har dessutom representerat U-19 och har ett U19-silver på meritlistan.

Adam Kallenberg som är huvudtränare för FBC Kalmarsund är nöjd med klubbens fjärde nyförvärv, och beskriver honom som en ung, ambitiös och lovande innebandyspelare som kan skapa stor oreda med sin orädda spelstil och fortsätter;

– Kevin är en spelare som vill göra skillnad och som tar den kortaste vägen till motståndarnas mål, alltid är ett hot med sin arbetskapacitet och långa räckvidd.

Kontraktet mellan FBC Kalmarsund och Kevin Haglund sträcker sig över två säsonger.