Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Ska Pixbo hitta jämnheten i spelet?

20 oktober 2017 15:00
Matchguide

Pixbo blandar och ger i årets SSL. Segrar varvas med förluster och det är en trend med varannan match som gäller för hemmalaget. Kommer man ur den formkurvan när starka Storvreta gästar?


Pixbo - Storvreta

Lördag 16:00 Wallenstamhallen

Fem senaste Pixbo: V, F, V, F, V

Fem senaste Storvreta: F, V, V, V, F

Kollar man in Pixbos senaste matcher kan man ganska snabbt se en viss trend i lagets resultatrad. En seger följs upp av en förlust, och en förlust följs sedan upp med en seger. Så har det sett ut i säsongsupptakten för Pixbo och fortsätter den divisen så väntar det förlust under lördagen mot Storvreta.

Men inga vill nog hellre än Pixbo att det ska bli ändring på den saken när nu Storvreta kommer på besök. Ett lag som visat gryende form på sistone.

Visserligen blev det förlust senast för Storvreta i en riktig holmgång mot Falun i en sevärd match som slutade 3-4 efter förlängning. Men dessförinnan hade Storvreta tre raka segrar och man har också visat prov på en tät defensiv då man är ett av de lagen som släppt in minst antal mål denna säsong.

Räkna med en tät match mellan lagen då det endast skiljer en poäng i tabellen och vi kan nog se fram emot en sevärd innebandymatch som faller i publikens smak.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-Storvreta via SSL Play.