Svenska Superligan och Pantamera tecknar nytt avtal
Publicerad: 2023-06-12
SSL
SSL och Pantamera har haft ett givande samarbete sedan 2015. Nu är det klart att samarbetet fortsätter. Pantameras starka varumärke är förknippat med idrotten innebandy sedan tidigare. "Vi på Svenska Superligan är väldigt stolta över ett fortsatt samarbete med Pantamera", säger Svenska Superligans verkställande direktör Fredrik Johansson.

Varumärket Pantamera drivs av Returpack AB. Företaget har sedan 2015 arbetat aktivt med sitt engagemang inom innebandyn. Utveckling har skett genom olika sponsoraktiviteter och exponering. Pantamera arbetar även aktivt för att få fler föreningar att tänka på vår miljö.

Svenska Superligan värderar samarbetet väldigt högt, mycket på grund av det engagemang som Pantamera visar för vår älskade sport. Därför är det med stor glädje som vi kan presentera nyheten om ett fortsatt samarbete. Pantamera och Svenska Superligan delar flera olika värderingar.

Fokus på jämställdhet är ett exempel på detta. Inom innebandyn är det viktigt att tjejer och killar har samma möjlighet att nå eliten, om det är det man vill. Genom att Svenska Superligan Dam och Svenska Superligan Herr får samma fokus och uppmärksamhet läggs grunden för att detta ska fungera.

Carita Classon, Produktchef på Returpack/Pantamera:

”Vi ser fram mot fortsatt fint samarbete med SSL, vilket ger oss en fin chans att nå ut med vårt budskap till såväl aktiva som supporters. Innebandy engagerar många och vi hoppas kunna hjälpa till att föra in ett miljö- och hållbarhetstänk in i hallarna.”

Fredrik Johansson, VD Svenska Superligan:

”Genom Pantameras tydliga inriktning på ett mer hållbart samhälle, bidrar de även fortsatt till en mer hållbar elitinnebandy. Detta inte minst genom sitt fokus på Schysst Innebandy. På www.schysstinnebandy.nu hittar man massor av tips för hur man kan göra innebandyn ännu schysstare för alla.. Där kan spelare, ledare och publik få inspiration till hur man skapar en ännu bättre atmosfär under Svenska Superligans matcher framöver.”

Kommunikatör SSL Kayvan Zarea-Ganji