Tisdag
12 Feb 4 matcher
Onsdag
13 Feb 3 matcher
Fredag
15 Feb 6 matcher
Lördag
16 Feb 3 matcher
Idag 10 matcher
Tisdag
19 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 4 matcher
Torsdag
21 Feb 1 match
Fredag
22 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 5 matcher
Söndag
24 Feb 9 matcher
Hemma
KAIS Mora
MORA
Borta
Malmö
MAL

Segertåget KAIS Mora rullar vidare

26 januari 2019 18:05
SSL Dam

Tabelltvåan KAIS Mora blev alldeles för svåra för gästande Malmö under lördagen. Hemmalaget med Malin Alkelöw och Anna Wijk i spetsen, tog tag i taktpinnen direkt och ledningen var aldrig hotat. Efter 60 spelade minuter stod det klart att dalalaget vann med 9-2.


Resultatet:

KAIS Mora - Malmö 9-2 (3-0, 2-2, 4-0)

Mål KAIS Mora: Malin Alkelöw 3, Moa Gustafsson 2, Lina Svarfvar, Johanna Hultgren, Elin Reinestrand, My Kippilä

Mål Malmö: Frida Mainz Olsson, Marlene Lennartsson

Rubrikerna:

– KAIS Mora tog tag i taktpinnen direkt och gick till den första pausvilan med en 3-0-ledning. Men i det andra perioden spelade gästerna upp sig, och trots att Malmö dominerade skottstatistiken i mittenakten så gjorde de båda lagen lika många mål i den andra perioden.

– Den sista perioden var det sedan hemmalaget som var tillbaka i förarsätet igen och avgjorde matchen genom att göra fyra mål samtidigt som Malmö inte fick in något mer mål.

– Malmö fick inte stopp på Moras stjärnor Malin Alkelöw och Anna Wijk som båda svarade för fyra poäng idag. Frida Mainz Olsson och Marlene Lennartsson var de enda målskyttarna för gästerna.

– KAIS Mora är kvar på en andraplats i tabellen och är nu uppe i sin sjunde raka seger. Samtidigt som Malmö åker ned en placering på grund av att deras målskillnad försämrades efter dagens siffror.