Fredag
09 Nov 1 match
Lördag
10 Nov 2 matcher
Söndag
11 Nov 4 matcher
Tisdag
13 Nov 3 matcher
Onsdag
14 Nov 4 matcher
Lördag
17 Nov 7 matcher
Söndag
18 Nov 6 matcher
Måndag
19 Nov 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Malmö
MAL

Täby och Malmö hoppas studsa tillbaka

2 november 2018 15:00
Matchguide

Förlust för båda lagen senast, men den här helgen söker både Täby och Malmö revansch. Duon vill växla upp målskörden och snabbt hitta tillbaka till vinnarspåret i Tibblehallen.


Matchen:

Täby - Malmö

Söndag 13:30 Tibblehallen

Formen:

Täby: F, V, V, V, V

Malmö: F, V, F, F, V

Rubrikerna:

– Ett gjort mål i toppmötet. Nja, helgen som gick blev ingen effektiv historia för Täby. Stockholmarna föll med 1-3 i det tuffa bortamötet med KAIS Mora efter mål av Jennifer Stålhult.

– Malmö lyckades i sitt förlustmöte skicka tre bollar i nät, men det hjälpte föga mot ISKU. Mästarna sprang ifrån till en klar seger och avgjorde redan i mittperioden. Publiken i Baltiska Hallen kunde trösta sig med fullträffar från Yamou Njai och Johanna Nilsson gånger två.

– Nederlaget var Malmös tredje på de fyra senaste matcherna. Den pigga start som Skånelaget svarade för på säsongen är med andra ord utraderad och nu gäller det att växla upp igen. I tabellen placerar sig Malmö precis utanför slutspelsplats.

– Formen är starkare hos Täby, även om laget föll senast. Innan dess hade man fem raka segrar och Täbys 16 poäng ger ordentligt häng i toppskiktet där Stockholmsklubben är fyra.