Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Rönnby
RÖN

Är det dags för Warbergs första poäng?

2 november 2018 15:00
Matchguide

Warberg står fortsatt utan poäng i årets SSL, och goda råd börjar snart bli dyra för laget, som måste hitta en vinnande väg för att inte halka efter i tabellen. Under lördagen kommer en ny chans till säsongens första poäng när Rönnby kommer på besök.


Matchen:

Warberg - Rönnby

Lördag 15:00 Sparbanken Wictory Center

Formen:

Warberg: F, F, F, F, F

Rönnby: V, F, F, V, F

Rubrikerna:

– Det är med tung blick Warberg kan kolla in tabellen efter de inledande sju matcherna på SSL. Idel förluster, noll poäng och en jumboplats är facit för laget som haft problem defensivt i sina tidigare matcher med hela 54 insläppta bollar.

– Nu kommer Rönnby på besök. Ett lag som blandat och gett den senaste tiden med två segrar och två förluster på de fyra senaste matcherna. Senast kom dock en viktig seger när man besegrade Karlstad med 2-1 i en tät match. Den segern betydde att man bröt förlusttrenden på två raka matcher.

– Lagen har tidigare mötts fyra gånger i SSL-sammanhang och faktum är att Rönnby har segrat i samtliga möten. För Warberg är det med andra ord inte bara en jakt på säsongens första poäng, utan också en jakt på en historisk vinst.