Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Fredag
20 Sep 1 match
Lördag
21 Sep 4 matcher
Söndag
22 Sep 1 match
Måndag
23 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 3 matcher
Onsdag
25 Sep 3 matcher
Fredag
27 Sep 2 matcher
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Kalmarsund
KAL

Hedlund och Nystedt fixade fjärde raka för Dalen

20 februari 2019 21:00
SSL Herr

Dalen skaffade sig ett 3-0-läge kort in i den tredje perioden. Och trots att Kalmarsund jobbade sig in mer i matchen i den sista akten kunde Alexander Hedlund och Victor Nystedt se till att tre poäng stannade kvar i Umeå. Slutsiffrorna skrevs till 4-2 i Dalen.


Resultatet:

Dalen - Kalmarsund 4-2 (1-0, 1-0, 2-2)

Mål Dalen: Alexander Hedlund 2, Ketil Kronberg, Jonas Svahn

Mål Kalmarsund: Marcus Johansson, Kevin Björkström

Rubrikerna:

– Dalen öppnade starkast i det viktiga mötet mot Kalmarsund, efter två spelade perioder hade hemmalaget tagit ledningen med 2-0 genom Ketil Kronberg och Alexander Hedlund.

– Den tredje perioden blev desto mer målrik och efter att Jonas Svahn utökat ledningen för hemmalaget så svarade gästerna för sitt första mål i matchen när Marcus Johansson såg till att reducera. Tre minuter och 26 sekunder senare noterades Alexander Hedlund för sitt andra mål för kvällen. Kevin Björkström reducerade sedan för gästerna och i slutminuterna hade Adam Nilsson chansen att göra matchen till en riktig nagelbitare när Kalmarsund fick en straff. Men Måns Parsjö-Tegnér räddade och kvällens tre poäng stannade kvar i Umeå.

– Alexander Hedlund och Victor Nystedt svarade idag för två nya poäng. Hedlund har nu svarat för 38 poäng på 25 matcher - 17 mål och 21 assist. Nystedt har noterats för tio poäng, fyra mål och sex assist.

– Dalen klättar en placering upp till en fjärde plats, men tätt bakom jagar Mullsjö som på torsdag möter tabelltvåan Falun. Kalmarsund halkar ned en placering och är nu åtta med 41 poäng, och har bara en poäng respektive två ned till Sirius och Jönköping som jagar den sista slutspelsplatsen.