Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Fredag
20 Sep 1 match
Lördag
21 Sep 5 matcher
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 3 matcher
Onsdag
25 Sep 3 matcher
Fredag
27 Sep 2 matcher
Hemma
SIRIUS
SIR
Borta
Örebro
ORE

Storgårds stor matchhjälte när Örebro besegrades

23 januari 2019 20:30
SSL Herr

Det var länge jämnt mellan Sirius och Örebro som båda hade en varsin seger i bagaget från de två tidigare mötena. I den sista perioden var det hemmalaget som hade övertaget och Erik Storgårds såg till att de tre poängen stannade kvar i IFU Arena.


Resultatet:

Sirius - Örebro 7-6 (3-2, 3-4, 1-0)

Mål Sirius: Filip Eriksson 2, Daniel Stenlund, Johan Eriksson, Jakob Drews, Mattias Jansson, Erik Storgårds

Mål Örebro: Markus Lindgjerdet 2, Marcus Pontusson, Emil Lundmark, Marcus Hjelm, Emil Ruud

Rubrikerna:

– Sirius öppnade starkast och hade i den första perioden en 3-1-ledning mot Örebro, men innan de första 20 minuterna var spelade fick gästerna in en reduceringen med bara minuten kvar.

– Den andra akten blev en målrik historia - efter sju minuter stod det 4-4 på tavlan. Och de båda lagen fortsatte att kriga på, när hemmalaget tog ledningen var gästerna snabba med att kvittera och inför den tredje perioden stod det 6-6.

– Hemmalaget dominerade den sista perioden skottmässigt. Och Erik Storgårds blev stor matchhjälte när han gjorde matchens sista mål med fyra minuter och 49 sekunder kvar på klockan.

– Poängbäst i hemmalaget var Jakob Drews och Filip Eriksson som båda noterades för tre poäng. Hos gästerna var det Markus Lindgjerdet som var hetast med sina två mål och två assist.

– I och med kvällens tre poäng klättrar Sirius från en niondeplats upp till en sjundeplats. Örebro är därmed kvar på den näst sista platsen i tabellen.